Bryllupsgave

Find inspiration til bryllupsgaver og sammenlign priser fra forskellige udbydere af gavekort til bryllupsgaver.

Bryllupper er romantiske og hyggelige, de inkluderer som regel lækre madanretninger, smukke blomsterdekorationer, bryllupsdans og glædestårer. Skal du snart til bryllup, kan du godt glæde dig. Du har dog måske en udfordring, da du skal finde en god bryllupsgave til det lykkelige par. Typisk står der en masse praktiske ting på ønskelisten, og typisk får parret tre af hver ting, som de efterfølgende skal bruge tid på at bytte. Derfor kan det være en god idé at være lidt kreativ, hvis du holder dig til noget, som, du med sikkerhed ved, vil falde i god jord.

Giv et ophold

Når brylluppet er overstået, og det heldige par er blevet mand og kone, begynder hverdagen igen. Derfor er det en god og betænksom gave at give dem noget at se frem til. Her får du nogle forslag til forskellige ophold, du kan give i bryllupsgave.

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Måske skal det lykkelige par ikke på bryllupsrejse, eller måske vil du bare gerne forkæle dem med endnu nogle dages romantik at se frem til. Med gavekortet her får de mulighed for at nyde hinanden i ekstravagante omgivelser. Der er vin og chokolade ved ankomst, adgang til den lækre spa- og wellnessafdeling, 2-retters middag, overnatning i dobbeltværelse og stor morgenbuffet.
Pris: 1.550 kroner

Spaophold på Hotel Thinggaard

Giv brudeparret et lækkert wellnessophold, de kan bruge, når hverdagen igen trænger sig på, og de skal huske hinanden på det romantiske bryllup. Spaopholdet inkluderer en overnatning i dobbeltværelse, lækker morgenbuffet, 2-retters middag og entre til Sydthy Kurbad, hvor der er fri adgang til frugt, isvand, håndklæde og badetøfler.
Pris: 1.698 kroner

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Skal brudeparret forkæles med virkelig velsmagende mad og et ophold i skønne omgivelser, skal du vælge gourmetopholdet på Lyng Dal Hotel. Med dette ophold får de en overnatning i dobbeltværelse i hjemlige og hyggelige rammer med fransk altan eller terrasse, 3-retters middag og morgenmad af hjemmelavede specialiteter.
Pris: 1.790 kroner

Giv en middag

Rækker budgettet ikke til et ophold, eller vil du bare hellere give en gastronomisk oplevelse, kan du vælge at give en middag for 2 på en lækker restaurant. Du kan lade dig inspirere her.

3-retters middag for 2

Med dette gavekort giver du en lækker 3-retters middag af høj kvalitet på en restaurant eller café, som parret selv vælger. Det kan være yndlingscafeen rundt om hjørnet eller en ny og spændende café i storbyen.
Pris: 599 kroner

Romantisk middag for 2

Lad brudeparret glæde sig til en hyggelig aften ude med en 2- eller 3-retters middag. De kan selv vælge restauranten. Med til middagen hører et glas vin til hver, og der vil være stearinlys på bordet. Lad parret kigge hinanden dybt i øjnene over et lækkert måltid mad væk fra hverdagen, og lad dem mindes den gode bryllupsstemning.
Pris: 699 kroner

Middag på slottet – for 2 personer

Forkæl det heldige par med en ekstravagant 3-retters middag på et af Danmarks smukkeste slotte. Skønne omgivelser og mad af særlig høj kvalitet sætter rammerne for en romantisk aften med god stemning, latter og vigtige snakke. Med til middagen følger vin fra slottets egen vinkælder. Parret kan frit vælge imellem seks forskellige slotte rundt om i hele Danmark.
Pris: 1.195 kroner

Giv en oplevelse

Skal brudeparret på bryllupsrejse eller ophold umiddelbart efter brylluppet, eller er de typerne, der i forvejen ofte går ud og spiser på restaurant eller tager på weekendophold, kan du være lidt mere opfindsom og i stedet give dem en oplevelse, som de kan bruge sammen. Hvad, oplevelsen skal indebære, afhænger af parret. Måske skal de udfordres til den helt store guldmedalje, eller også skal de bare have det sjovt og prøve noget, de måske ikke har prøvet før. Find inspiration til gode oplevelser til bryllupsgaven her.

Flyv i luftballon

Er der noget mere romantisk end at se en luftballon ved solnedgang? Forestil dig så at befinde dig i netop dén luftballon. Giv brudeparret en super romantisk oplevelse ved at lade dem svæve over landskabet i en varmluftballon med et tæppe om skuldrene og et glas boblende champagne i hånden.
Pris: 4.195 kroner

Windsurfing

Er brudeparret typerne, der godt kan lide vind i håret og en udfordring, der måske giver sved på panden? Så skal de udfordre dem selv og hinanden med et par timers windsurfing. Det kan være lidt svært at komme i gang, men når teknikken er der, er det en fed følelse at surfe henover de skvulpende bølger.
Pris: 595 kroner per person

Salsa for par

Har parret rytme – eller måske absolut ikke? Så lad dem blive udfordret med en salsalektion. Salsa er rytmisk og sensuelt, men det kan samtidig være hylende morsomt at lære for nogen, der ikke har prøvet det før. Med dette gavekort giver du en gave, der giver smil på læben og en oplevelse, der måske tænder en gnist for pardans.
Pris: 499 kroner

Flyv i helikopter

Dette vil uden tvivl være den vildeste gave på gavebordet til brylluppet. Parret får mulighed for en rundflyvning i en Robinson 44 helikopter. Turen tager 20 minutter og foregår over smukke Roskilde og omegn. I mange tilfælde – hvis haven er stor nok – er der endda mulighed for at lette og lande i egen baghave. Det betyder, at parret faktisk kan få oplevelsen på deres bryllupsdag.
Pris: 2.850 kroner

Prøv klatring

Er bryllupsparret sporty og vilde med fysiske aktiviteter og en god udfordring, skal de have et gavekort til Blocs & Walls, hvor de kan udfordre hinanden i klatrekundskab. Oplevelsen tager 2 timer og inkluderer udstyr. Klatrevæggen er hele 15 meter høj og giver god mulighed for sved på panden og lidt konkurrence om, hvem der kan nå højest.
Pris: 350 kroner per person

Få mere inspiration til bryllupsgaven her: gaveideer.