Gave til hende

Find gaver til hende og sammenlign priser fra forskellige udbyderes af gavekort til hende.

Kender du en sød pige eller kvinde, der skal forkæles lidt ekstra? Måske i fødselsdagsgave eller julegave – eller måske ”bare fordi”. I så fald er det en rigtig god mulighed at give en oplevelse, gerne én I kan bruge sammen. En oplevelse bliver til et minde, som I kan huske tilbage på og snakke om, og det gør det til en rigtig god gave. Her på siden kan du få inspiration til at finde den helt rigtige gave til hende, uanset om det er din kæreste, din mor, din søster eller din veninde, der er tale om, og uanset hvor stort dit budget er.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Er der mulighed for og råd til vaskeægte forkælelse, skal du invitere hende en tur over til Ystad Saltsjöbad, der er kendt for at være noget af det ypperste inden for wellness. Her kan I bade i havet på en god sommerdag eller hoppe i den opvarmede pool og ellers bare nyde de store og lækre spa-områder, Superior-værelset, 3-retters middag og stor morgenbuffet.

Gælder for 2 personer
Inklusive middag, morgenmad og adgang til spa-område
Inklusive badekåber, tøfler og håndklæder
Gratis parkering
Pris: fra 3.199 kroner

Flødebollekursus hos Social Foodies

Med et flødebollekursus er der lagt op til en sjov, hyggelig og lærerig dag. At lave flødeboller er langt fra så nemt, som det kan se ud. Det kræver øvelse og perfektion. Jeres hjemmelavede flødeboller bliver muligvis ikke kønne, men de smager godt og er lavet med kærlighed. I får selvfølgelig lov at tage flødebollerne med hjem efterfølgende. Børn helt ned til 9 år kan deltage.

Kurset tager 1,5 time
Der laves 5 små og 5 store flødeboller
Mulighed for smagsprøver på forskellig chokolade
Pris: 299 kroner per person

Chokoladebrunch hos Peter Beier

Hvis I elsker brunch, og hvis I elsker chokolade, er dette den perfekte kombination. Her får I lov at smage et væld af god og hjemmelavet chokolade med temaet ”World of chocolate” i jeres lækre brunch. Der er inkluderet et glas boblende champagne og en varm drik efter eget valg. Her får I en hyggelig dag med nogle uforglemmelige smagsoplevelser på chokolade lavet af caribiske kakaobønner fra Peter Beiers egen plantage.

Varer cirka 2 timer
Drikkevarer er inkluderet
Pris: 249 kroner per person

Ballonflyvning

Er der noget mere romantisk end at svæve henover landskabet i en stor ballon? Nej, vel? Giv hende en uforglemmelig oplevelse med en tur i luftballon. I kan tage af sted enten fra Østjylland, Sjælland eller Fyn, og der følger lidt godt til ganen med efter endt flyvning. Sæsonen strækker sig fra cirka 1. maj til 30. september.

Varer cirka 2,5 time
Gavekortet er gyldigt i 2 år
Minimumhøjde: 130 centimeter
Maksimumvægt: 140 kilo
Pris: 2.395 kroner per person

Superwoman

Uanset, om hun er til fart over feltet eller afslappende forkælelse, går du ikke galt i byen med en Superwoman boks. Her får den heldige modtager mulighed for at vælge imellem hele 120 oplevelser fordelt over alle typer og over hele Danmark. Vælg alt fra en sjov tur i Funballz til fiskespa, massage eller lækker sushi.

Vælg imellem 120 oplevelser
Kan bruges over hele Danmark
Gælder i 2 år
Pris: 449 kroner

Dig og Mig

Vil du gerne give din kæreste eller din kone en romantisk overraskelse? Måske i anledning af jeres årsdag eller bryllupsdag, i valentinsgave, julegave eller fødselsdagsgave? Så giv hende medbestemmelse med en Dig og Mig gaveboks, hvor der er mulighed for at vælge imellem en lang række romantiske oplevelser for 2. I kan blandt andet vælge imellem vinsmagning, tyrkisk bad og salsaundervisning.

Vælg imellem over 85 oplevelser for 2
Gælder i 2 år
Mulighed for print-selv gavekort
Pris: 449 kroner

Cocktails for 2 – En god aften i byen

Trænger din veninde eller din søster til en tur i byen med gode drinks og hyggelig snak eller måske en tur på dansegulvet? Så giv hende en gaveboks med cocktails for 2, der kan bruges på en lang række af cocktailbarer, natklubber og lounges forskellige steder i Danmark.

Gælder for 2 personer
Minimumsalder: 18 år (nogle steder 23 år)
Pris: 199 kroner

Rejserouletten

Prøv noget sjovt og anderledes med Rejserouletten. I ved, at I skal ud at rejse til en Europæisk storby, men destinationen er en overraskelse. Bliver det Paris, Amsterdam eller London – eller noget helt fjerde? Gavekortet er perfekt til en venindetur, en konfirmationsgave eller bare til at forkæle én, du holder af, med et tiltrængt og sjovt afbræk fra hverdagen. Med i prisen får I fly t/r og 2 overnatninger på et 3-stjernet hotel.

Gælder for 2 personer
Direkte fly t/r inklusive håndbagage
Destinationen afsløres senest 7 dage efter booking
Pris: 2.395

Testkør en Porsche 911

Bare fordi hun er en kvinde, behøver det jo ikke at være kedeligt. Skal der være fart over feltet og hurtige biler involveret, skal hun da testkøre en Porsche 911 Turbo S på landevej. Her er der tale om én af de biler med den største motor, der er lovlig at køre på almindelig vej i Danmark. Hele 530 hestekræfter kan den præstere, så lad dig ikke snyde af størrelsen.

10 kilometer testtur
Alderskrav: 18 år, samt kørekort
Vedledning fra professionel instruktør
Pris: 599 kroner

Vælg en gave der passer til hende

Når du skal vælge blandt de mange muligheder, er det vigtigste at tænke over, hvad hun vil blive glad for. Knap så meget, hvad der kunne være sjovt at give. Skal hun udfordres en smule, skal hun forkæles, eller skal I blot spise en lækker middag og se en god film i biografen?