Gaveideer

Find inspiration til gaveideer og sammenlign priser fra forskellige udbyderes af gavekort.

Noget af det sværeste ved at skulle til fødselsdag, konfirmation eller bryllup er at finde den helt perfekte gave. Måske står du i et dilemma ved at skulle vælge imellem at følge ønskelisten eller at finde på noget, der overgår de praktiske og materielle ting, der typisk er noteret. Er du i tvivl, bør du overveje at give en oplevelsesgave. Ved at give en oplevelse, giver du en god dag, modtageren kan huske tilbage på og mindes med smil på læben.
Kan bruges i op til 2 år

Det praktiske ved gaveboksene er desuden, at de kan sendes som e-gavekort, så du kan modtage dem med det samme og ikke engang skal afsted til nærmeste forhandler eller vente på at modtage gaveboksen med posten. En anden smart ting er, at gaveboksene kan bruges i op til 2 år efter køb. Det vil sige, at overraskelsen ikke bliver ødelagt af, at gavemodtageren allerede har planer på dagen eller måske ikke kan tage fri fra arbejde. Modtageren kan selv vælge en dag, der passer ind i kalenderen.

Find den helt rigtige gave

Her på find-oplevelsesgaver.dk har vi samlet nogle af Danmarks bedste udbydere af oplevelsesgaver, sammenlignet dem og lavet guides til de mange forskellige oplevelser, så du nemt og bekvemt kan finde den oplevelse, der passer bedst til dine ønsker og behov. Lad dig inspirere her og køb et oplevelsesgavekort til én, du holder af.

Paint ’n Wine

Kender du en kreativ sjæl, der måske maler på hobbyplan eller gerne vil i gang? Så er Paint ’n Wine kurset en rigtig god gave, hvor der undervises i malerkunst med et godt glas rødvin. Stemningen er i top, og I går uden tvivl derfra med en større viden og kunnen – og et dejligt minde i bagagen.

Varer 2 – 3 timer
Inkluderer alt udstyr
Inkluderer tre glas vin
Tag dit maleri med hjem efterfølgende
Pris: 399 kroner per person

Svæveflyvning hos Kolding Flyveklub

Kilden i maven og en storslået udsigt – det er, hvad du giver, med et gavekort til svæveflyvning. Med en svæveflyver er der ingen støjende motor til at ødelægge oplevelsen, der er kun vindens susen og følelsen af frihed. Det er en oplevelse, der næppe går i glemmebogen.

30 – 60 minutters oplevelse inklusive briefing
6 – 10 minutters flyvning med spilstart
Mulighed for grill med egen medbragt mad efterfølgende
Mulighed for at vælge flyslæb
Pris: 295 kroner per person

Kør djævleræs hos Fun Race

Skal gutterne have en sjov og vild oplevelse med fart over feltet og adrenalin i blodet? Så skal I køre djævleræs hos Fun Race. I kører i hold af 2 personer, og I skiftes til at være fører og co-driver. Speederen skal helt i bund, og der skal driftes og laves hjulspin til den helt store guldmedalje. Perfekt til en god polterabend, eller en samlet fødselsdagsgave.

Foregår på Løvelbanen i Viborg
12 omgange (6 som fører og 6 som co-driver)
Inkluderer lån af hue og hjelm
Pris: 995 kroner per person
Se andre gaver til ham her: Gave til ham

Sushikursus for begyndere

Har du nogensinde prøvet at lave sushi selv? Det ser måske nemt ud, men det er virkelig svært. I hvert fald hvis det skal se nogenlunde appetitligt ud. Sushikokken Zoë Escher underviser på dette kursus for begyndere i at lave lækker og velsmagende sushi – der også ser godt ud.

Varer 2 timer
Gennemgang af forskellige teknikker
Gode råd til køb af fisk og skaldyr
Der laves 32 stykker sushi
Pris: 625 kroner per person

Urban High Roping

Gavekortet her egner sig ikke til folk med højdeskræk, for her skal der klatres i 50 meters højde. Banen er beliggende på Refshaleøen og består af hele 28 forskellige reb-aktiviteter fordelt på 4 forskellige baner i forskellige sværhedsgrader. Fælles for dem er, at de er både mentalt og fysisk udfordrende, og at de uden tvivl sørger for sved på panden og pumpende adrenalin.

Varer 3 – 4 timer
4 baner med i alt 28 forhindringer
Inkluderer leje af udstyr
Pris: 395 kroner per person

Kro- og hotelophold med middag for 2

Kender du én, der skal forkæles med en miniferie? Med gavekortet her kan du vælge imellem en lang række kroer og hoteller over hele Danmark, hvoraf alle er 3- eller 4-stjernede. Inkluderet er en god middag, der er specielt udvalgt af kokken og består af 1 eller 2 retter, afhængigt af det valgte sted.

1 overnatning på kro eller hotel for 2
1- eller 2-retters middag for 2
Pris: 999 kroner

Romantisk middag for 2

Skal din kone, din mand eller din kæreste forkæles med lækker mad og god stemning, så er en romantisk middag for 2 det oplagte valg. Gavekortet er også meget velegnet som gave til par, eksempelvis i forbindelse med bryllup eller bryllupsdag. Modtageren kan vælge imellem en lang række cafeer og restauranter over hele landet, og middagen består af 2 eller 3 retter, afhængigt af det valgte sted.

Vælg imellem mange spisesteder i hele landet
2- eller 3-retters middag for 2 inklusive 1 glas vin hver
Pris: 699 kroner

Wellness Gavekortet

Giv et gavekort med mulighed for frit valg inden for over 100 forskellige wellness oplevelser. Uanset, om det er din mor, din veninde eller din kæreste, der er den heldige modtager, vil hun uden tvivl blive meget glad. Her kan vælges imellem alt fra massage til ansigtsbehandlinger og eyelash extensions.

Vælg imellem over 100 behandlinger
Gælder i op til 2 år
Pris: 449 kroner
Se andre gaveideer til hende her: Gave til hende

Luksus brunch for 2

Dette er det sikre valg, uanset hvem modtageren er. Alle elsker en god gang brunch, giver mulighed for lidt hyggelig kvalitetstid. I kan vælge imellem en lang række forskellige cafeer og restauranter over hele landet, hvor nogle tilbyder brunchtallerkener, og andre tilbyder brunchbuffet.

Vælg imellem 95 forskellige spisesteder
Gælder i op til 2 år
Pris: 349 kroner