Gave til ham

Find gaver til ham og sammenlign priser fra forskellige udbyderes af gavekort til ham.

Skal du snart til fødselsdag, konfirmation eller måske jubilæum, skal du finde en god gave at medbringe. Er du heldig, forelægger der en ønskeseddel, men måske er det ikke tilfældet, eller også vil du gerne være lidt ekstra kreativ.

Her på siden kan du finde inspiration til gode oplevelsesgaver, der uden tvivl vil blive taget godt imod, uanset om du det er din far, din bror, din ven eller din kæreste, der er modtageren.

En gave der falder i god jord
Af gode oplevelsesgaver til ham kan eksempelvis nævnes:

  • Adrenalinfyldte oplevelser
  • Kulturelle oplevelser
  • Romantiske oplevelser
  • Madoplevelser

Hvad, du skal vælge, afhænger af hans ønsker. Kender du ham godt, skal du selvfølgelig købe noget, der matcher hans præferencer. Kender du ikke modtageren særlig godt personligt, hvis der for eksempel er tale om din fætters konfirmation, kan du i stedet tage det sikre valg, som altid kan bruges, hvilket kan være en biograftur for 2 eller en cafétur for 2. Der findes også gavebokse, hvor der er flere forskellige valgmuligheder, så gavemodtageren selv kan vælge hvilken oplevelse, han vil gøre brug af.

Nedenfor finder du inspiration til gode gaver til ham:

Bodyflight i vindtunnel

Kender du én, der skal udfordres lidt, uden at det bliver alt for vildt og farligt? Så er bodyflight den perfekte løsning. Her får han lov at prøve den eneste vindtunnel i Danmark og får følelsen af frit fald og af at flyve. Det bedste er, at vindtunnellen er lavet af glas, så du som tilskuer får hele oplevelsen med fra sidelinjen.

Fra 7 år
Kræver en vægt på 20 – 120 kilo
Varer cirka 1,5 time
Finder sted i København
Pris: fra 445 kroner

Introduktion til Kitesurfing

Vind i håret, vand i ansigtet og en vild oplevelse for livet. Det er, hvad du giver, hvis du vælger en gaveboks til kitesurfing. Den heldige modtager bliver trukket af en drage på et board med op til 100 km/t og med muligheden for at hoppe hele 10 meter over vandets overflade.

Varer 2 – 3 timer
Sæsonen er fra april – oktober
Pris: 699 kroner

Funballz – Lær at gå på vandet

Vil du gerne give en gave, hvor I VIRKELIG kan have det sjovt sammen, så skal du gå efter en tur på vandet i store bolde. Dyst imod hinanden i at holde balancen og oplev, hvor svært det er. Samtidig er det utrolig underholdende at kigge på de andre, der er i mindst lige så store vanskeligheder. Her får I en fantastisk sjov oplevelse, hvor I kan gå på vandet uden at blive våde.

For 2 personer
30 minutters oplevelse, hvoraf 10 minutter er i Funballz
Fra 5 år
Maksimumvægt: 100 kilo
Pris: 399 kroner

Ølsmagning for 2

Her får du den perfekte gave til din far eller din kammerat, der godt kan lide en god øl. Oplevelsen er for ølentusiaster og giver mulighed for at smage på flere forskellige øl, herunder specialøl der næppe findes på butikshylderne.

For 2 personer
Varer 1 – 2 timer
Smagning af 3 – 5 forskellige øl
Alderskrav: minimum 18 år
Pris: 299 kroner

Tandemspring hos Dropzone Denmark

Lad modtageren af gaven springe fra hele 4000 meters højde og mærke vinden i ansigtet og adrenalinen i blodet på vej ned, hvor hastigheden vil komme helt op på 200 km/t i det 1 minuts frie fald. Efter en vild nedfart foldes faldskærmen ud, og der er mulighed for i et roligere tempo at nyde den betagende udsigt i 5 minutters tid.

Leje af udstyr er inkluderet i prisen
Certifikat udstedes efter springet
Mulighed for tilkøb af videopakke
Pris: 1.649 kroner

Romsmagning hos Smagførst

Kan gavemodtageren godt lide rom, eller god spiritus i det hele taget, er det en oplagt mulighed at vælge et gavekort til romsmagning. Her får han eller I mulighed for at smage en række forskellige nyere og ældre rom, og der vil være undervisning i fremstilling af rom.

Varer 2 timer
Smagning af 7 forskellige rom
Brød og vand inkluderet
København eller Aarhus
Pris: 299 kroner

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

For naturnørden er der her mulighed for at komme på en såkaldt sanketur, hvor der indsamles spiseligt fra naturen. Turen finder sted i Mols Bjerge, som er en nationalpark, og er på cirka 3 kilometer. Her samles der forskellige planter, blade, urter, med videre. Efterfølgende går turen til den overdækkede lejrplads, hvor det indsamlede kombineret med gode råvarer forberedes over bål og bliver til i alt 4 gode retter. Der vil være mulighed for at prøve kræfter med blandt andet en jordovn, saltdejsindpakninger og røgning.

Sanketur og naturlig tilberedning af mad
Inkluderer kage, kaffe, vin, øl eller sodavand
Mulighed for brug af opvarmet vildmarksbad
Mulighed for gratis overnatning i shelter, tippi eller eget telt
Pris: 675 kroner

Gavekortet til Action

Skal du til fødselsdag eller konfirmation, men har svært ved at bestemme dig blandt de mange fede oplevelser, eller vil du bare gerne give modtageren medbestemmelse, er dette oplevelsesgavekort det perfekte valg. Det giver mulighed for at vælge i mellem over 40 forskellige actionfyldte oplevelser, herunder blandt andet gokart, kitesurfing, paintball, kørsel i sportsvogn og meget mere.

Vælg mellem over 40 forskellige oplevelser
Gælder i 2 år
Pris: 699 kroner

Biograf gavekort

Biograf gavekortet er det sikre valg, som, du ved, modtageren bliver glad for. Det kan bruges over hele landet i over 60 forskellige biografer, og sodavand og popcorn er inkluderet. Ved bestilling vælger du selv, hvor mange personer, gavekortet skal være til.

Kan bruges i over 60 biografer
Inkluderer sodavand og popcorn
Gælder i 2 år
Pris: 149 kroner per person

Bridgewalking Lillebælt

Vidste du, at det er muligt at gå over Lillebælt – i toppen af broen? Med dette gavekort giver du en unik oplevelse, der helt sikkert vil blive talt om i lang tid. Med sus i maven og vind i håret, får modtageren en guidet tur henover broen i 60 meters højde. Udsigten er storslået, og der findes ikke lignende oplevelser i Europa. Rystelserne mærkes tydeligt, når toget kører forbi 20 meter nede.

Tager cirka 2 timer
Minimumhøjde: 140 centimeter
Pris: 239 kroner