Oplevelsesgaver til par

Oplevelsesgaver er den perfekte gaveidé til par. Med et oplevelsesgavekort giver du paret en oplevelse, de kan dele sammen og altid vil huske. Oplevelsesgaver er populære at give til par, fordi oplevelser huskes bedre end materielle ting. Kaffemaskinen er glemt om en uge – men det er den romantiske weekend ikke.

Bliv husket når du giver en gave til parret – lad det være en oplevelsesgave.

Gode gaveideer til par

Der findes mange forskellige oplevelsesgaver til par, og uanset om det er dine forældre, dine gode venner, et kommende brudepar eller måske din egen partner, vil du kunne finde en oplevelse der passer til. Nogle af de mest købte gavekort til par er:

 • Madoplevelser
 • Kurser
 • Vilde oplevelser
 • Romantiske ophold

Vær opmærksom på, at du ved nogle af oplevelsesgaverne skal tilvælge til at det er til 2 personer, når du køber gavekortet.

Madoplevelser

Madoplevelser bliver de fleste glade for, og en madoplevelse bliver kun bedre af at dele den med en du holder af. Du kan f. eks. købe et gavekort til en ”Luksusbrunch for 2 personer”, eller ”Tapaslækkerier for to” hvor du giver din modtager en hyggelig aften eller formiddag sammen.

Nogle af smagsoplevelser har også fokus på at give en romantisk aften for 2, det kan f. eks. være “Velsmagende middag ved vandet for 2” eller “Middag på slottet”.

Du kan også købe gavekort til par hvor du giver en smagsoplevelse. Det kan f. eks. være vin, chokolade eller ølsmagning. Smagsoplevelserne er helt unikke oplevelser, hvor parret samtidig med at de smager på maden, får en helt ny viden om det de spiser eller drikker.

Kurser

Du kan også vælge at give et kursus i gave, hvor parret kan lære noget helt nyt sammen. Det kan være en danseaften hvor de kan lære at danse tango, eller en dag hvor de kan prøve klatring eller banecykling.

Du kan også vælge forskellige madkurser. Her får de teknikken bag, hvordan de berømte kokke bager det perfekte brød, eller hvordan du laver din helt egen sushi fra bunden.

Du kan også købe et gavekort til et Cocktailkursus, hvor parret får muligheden for at lære, hvad der egentlig er i en Mojito eller andre cocktails, vi altid køber i byen. De får en helt ny viden om hvordan nogle drikke sættes sammen og bliver til en ny smagsoplevelse.

Med et madkursus kan de få helt ny viden om nogle af de råvarer, der er essentielle i vores madlavning, og hvordan ingredienserne kan bruges på nye måder.

Vilde oplevelser

Vilde oplevelser er nogle af de mest købte oplevelsesgaver – både til par og andre. Med en vild oplevelse giver du en gave de altid vil huske, og det er derfor en ideel gave til et par, der gerne vil have nogle flere oplevelser sammen.

Du kan vælge mellem mange forskellige vilde oplevelsesgaver, der med sikkerhed vil give et adrenalinkick. Det kan være alt fra bridgewalking på Lillebælt til en tur i sportsvogn.

Nogle vilde oplevelser foregår i luften det kan f. eks. være ballonflyvning, svæveflyvning eller en tur i helikopter. En anden meget populær oplevelse er et gavekort til at prøve bodyfligt i en vindtunnel. Det er en unik oplevelse, hvor du giver din modtager mulighed for at lege med den ophævede tyngdekraft som en anden astronaut.

Du kan også købe et gavekort til forskellige oplevelser på eller under vandet. Det kan f. eks. være ”En tur på vandscooter”, prøve forskellige former for surfing eller ”Eventyr på Aarhusbugten”.

Ud over det findes der forskellige oplevelser med dykning. Det kan være at prøve at dykke i en pool, dykke ved Storebælt eller prøve at dykke med hajer. En populær oplevelse er ”Nærkontakt med hajer på Den Blå Planet”, hvor de kan prøve at være i tæt kontakt med dyrene på den blå planet, og prøve at fodre dem.

Romantiske ophold

Romantiske ophold ligeledes blandt de mest populære oplevelsesgaver til par. Når du giver et ophold i gave, giver du et afbræk i hverdagen og hvem vil ikke gerne have det engang i mellem? Du kan vælge mellem flere forskellige ophold, heriblandt:

 • Wellnessophold
 • Byferie
 • Gourmetophold
 • Golfophold

Med et wellnessophold giver du dine modtagere en chance for at slappe helt af i et par dage væk fra hverdagens stress og jag. Du kan vælge mellem forskellige wellenessophold, som f. eks. ”Wellnessophold på Benniksgaard Hotel” eller ”Spaophold på Alter Meierhof”, der ligger i tyske Flensborg.

Du kan også give et gavekort til et ophold med fokus på gourmetmad. Et gourmetophold giver anledning til afslappelse, samtidig med muligheden for at nyde noget god mad sammen. Mange af gourmetopholdene foregår i smukke omgivelser, hvor de i fulde drag kan nyde naturen. Du kan f. eks. købe et oplevelsesgavekort til ”Gourmetophold på Broholm Slot”, der ligger på Sydfyn, eller ”Gastronomisk ophold ved Silkeborgsøerne”.

En 3. mulighed for at give et ophold i gave er at give et gavekort til en storbyferie. En storbytur giver et pusterum i hverdagen og de fleste vil gerne ud og opleve en ny storby, eller se nærmere på en by de allerede har besøgt.

En sidste mulighed for at give en pause i hverdagen, er en golfferie, der kombinere golf, afslapning og god mad. Golf-opholdene foregår ligesom wellness- og gourmetopholdene ved smukke naturområder i Danmark. Det kan f. eks. være ”Golfophold på Hotel Thinggaard”, der ligger i Nordjylland.

Sådan vælger du en god gave

Det kan være en svær beslutning at vælge hvilket oplevelsesgavekort du vil give til det par du gerne vil overraske. Det handler selvfølgelig om at kende dem godt, jo bedre du kender dem og ved noget om hvad de godt kan lide at lave sammen, jo nemmere er det at vælge den helt rigtige gave til dem.

Du kan altid starte med at overveje følgende, før du beslutter hvilken gave du køber:

 • Pris – hvor meget må gaven koste
 • Krav – kræver oplevelsen f. eks. kørekort (det er mest ved de vilde oplevelser der kan være et evt. krav)
 • Kategori – bliver de mest glade for et romantisk ophold, eller en vild oplevelse

Svært ved at vælge?

Hvis du ikke kan vælge hvilken gave du gerne vil købe, kan du faktisk lade dem vælge selv! Du kan købe et gavekort der gælder til flere forskellige oplevelser, så de selv kan vælge hvilken oplevelse de helst vil bruge gavekortet på.