Oplevelsesgavekort

Her på siden kan du finde inspiration til forskellige oplevelsesgavekort, som du med fordel kan bruge som gave, uanset om du skal til:

Fødselsdag
Konfirmation
Indflytterfest
Jubilæum
Bryllup

  Eller noget helt andet. Alle oplevelsesgavekort kan bruges i op til 2 år fra købsdato, så der er rig mulighed for, at modtageren kan vælge en dag, der passer ind i kalenderen. Nogle gavekort er for 2 eller flere personer, mens andre er for en enkelt. Der er altid mulighed for at tilvælge flere personer eller at købe flere gavekort til samme oplevelse, hvis du vil invitere modtageren afsted sammen med dig, eller hvis I er flere om at give en gave, hvor alle skal med.

  Oplevelsesgavekort med fart på

  Må der gerne være fart over feltet, sved på panden og lidt sommerfugle i maven, skal du vælge en oplevelsesgave, der udfordrer modtageren. Der er heldigvis masser at vælge imellem inden for alle budgetter og geografiske områder.

  Big Swing

  Her er det perfekte alternativ til et bungee jump: en gynge i 40 meters højde, der tilbyder 8 meters frit fald og en 34 meter lang gyngetur. Der er garanti for kilden i maven, adrenalin i blodet og en oplevelse for livet. Det store sug i maven finder sted i B&W i København i et nedlagt skibsværft.

  Oplevelsen tager cirka 1,5 time.
  Minimumsalder: 18 år
  Pris: 749 kroner per person

  Paragliding

  Flyv som fuglen, nyd udsigten og bliv en oplevelse rigere med paragliding i sydsvenske Österlen. Uanset, om modtageren er gavekort er vild med at blive udfordret, er en rigtig naturelsker, eller bare skal prøve noget nyt, er paragliding en rigtig god gave, der med sikkerhed vil blive til et værdifuldt minde.

  Flyv i 100 meters højde
  Flyvningen varer 15 – 20 minutter
  Pris: 950 kroner per person

  En dag som stuntman

  I actionfilm er det sjældent den billedskønne skuespiller, der springer ud gennem et vindue eller lader sit tøj stå i flammer. Her bruges der som regel en stuntman, hvis ansigt aldrig bliver vist. Kender du én, der ikke er bange for en udfordring, eller måske ligefrem kunne have en fremtid som professionel stuntman, kan vedkommende prøve faget af her.

  Varer 5 timer inklusiv medbragt frokost
  Optagelse af kampscene, fremvisning og evaluering
  Pris: 350 kroner per person

  Oplevelsesgavekort til ophold

  Vil du invitere den udkårne på et lækkert ophold, eller skal du til bryllup, hvor brudeparret måske skal have et spaophold i gave? Så lad dig inspirere af de mange fantastiske muligheder her.

  Kro, middag og vin

  Her får du et lækkert ophold på en kro eller et hotel i Danmark. Modtageren kan vælge imellem en lang række overnatningssteder. Fælles for dem er, at de inkluderer en 1- eller 2-retters menu særligt udvalgt af stedets kok og et glas vin til maden. Herefter nydes natten på et delt dobbeltværelse, og til morgen er der lækker morgenbuffet.

  Inklusive ophold, middag, vin og morgenbuffet
  Vælg selv kro eller hotel
  Pris: 1.199 kroner

  Luksus spaophold for 2

  Trænger du og din partner, eller nogen du kender, til et rigtig forkælelsesophold? Så skal du vælge dette oplevelsesgavekort til et luksus spaophold på Comwell Borupgaard. På værelset ligger badetøfler og badekåber klar til, og under opholdet vil der være fri adgang til både fitness og AquaSpa. Til aften er der lækker 4-retters middag på restauranten, og morgenen byder på velsmagende morgenmadsbuffet.

  Inklusive adgang til spa og fitness, middag og morgenbuffet
  Foregår på Comwell Borupgaard
  Pris: 2.190 kroner

  Romantisk weekend på slot i Frankrig

  Skal det være så romantisk som muligt, skal turen gå til Frankrig på et smukt slot i Lorraine med bjerge i baggrunden og varmen fra solen på den blå himmel i ansigtet. Weekenden inkluderer alt, hvad der skal til for at kunne kalde det et fuldendt ophold, lige fra kaffe og hjemmebag til champagne, 4-retters gourmetmiddag med efterfølgende kaffe og sødt begge dage, 2 overnatninger i elegant suite, og morgenmad begge dage. Her får I den perfekte weekend.
  Inkluderer morgenmad, middag, natmad og eftermiddagskaffe med kage

  2 overnatninger i elegant suite
  Pris: 7.470 kroner (eksklusive fly)

  Gavekort til madoplevelser

  Er du egentlig mest ude efter at sætte nogle gode rammer for en hyggelig dag, kan du vælge at give en madoplevelse, hvor I enten spiser sammen, snakker og hygger jer, eller hvor I er med til at kreere mad, chokolade eller bagværk.

  Bageskole hos Birks Køkken

  Giv et oplevelsesgavekort til Benjamins Bageskole, hvor modtageren – eller I begge – kan lære alle de gode bagertricks. Dagen starter med lækker morgenmad, selvfølgelig med hjemmebagte boller, varmt at drikke og lidt æblemost. Derefter er der 5 timers kursus i bagning, herunder surdej, brød og croissanter. Slutteligt vil der være fælles frokost med eget bagværk i fokus. Overskydende brød kan tages med hjem.

  5 timers bagekursus i brød, croissanter og surdej
  Pris: 895 kroner per person

  All You Can Eat Chokoladesmagning hos Søberg Chokolade

  Her er den ultimative gave til chokoladeelskeren: Muligheden for at smage på al den chokolade, der overhovedet kan proppes i hovedet på 2 timer. Udvalget er helt enormt med hele 40 – 50 forskellige slags chokolade og dækker over alt fra ren chokolade til fyldt chokolade, chokolade med lakrids, karameller og meget mere.

  Varer 2 timer
  Smag på mindst 40 forskellige slags chokolade
  Pris: 149 kroner per person

  Middag for 2 på Lyng Dal Restaurant

  Er du eller I mere til at nyde maden frem for at lave den, bør du overveje gavekortet til 3-retters middag på den familiedrevne gourmetrestaurant Lyng Dal. Her blomstrer kreativiteten, og tallerkenerne indeholder kun mad lavet med kærlighed af gode og velsmagende råvarer.

  3-retters middag for 2
  Restauranten ligger i Ry
  Pris: 790 kroner