Indflyttergave

Find inspiration til indflyttergaver og sammenlign priser fra forskellige udbydere af gavekort til indflyttergaver.

En veloverstået flytning og en ny bolig fejres ofte med en indflytterfest for venner og familie. Her er der måske tændt op i grillen og kolde øl på køl eller disket op med den helt store middag med god rødvin og hjemmelavet isdessert. Hvordan, indflytningen fejres, afhænger typisk af, om det er en ung, der flytter hjemmefra for første gang og ind i en lille studiebolig, eller om det er en veletableret familie, der søger mere albuerum i forbindelse med familieforøgelsen. Uanset, hvem der er tale om, skal vedkommende have en gave. Her på siden kan du finde inspiration til en indflyttergave, der passer præcis til ham, hende eller dem, du skal til indflytterfest hos.

Indflyttergave til én der lige er flyttet hjemmefra

Din gode ven er endelig fløjet fra reden og skal nu til at etablere sig i sin lille 30 m2 studiebolig, hvor der lige akkurat er plads til en seng i den ene ende og en sofa, der skal fungere som kombineret sofa og spiseplads i den anden ende. Men pladsen er ligegyldig, for det er hans eget, og dét skal fejres. Drop alt om at give køkkenredskaber eller sengetøj og giv i stedet en god oplevelse, for det bliver der næppe råd til i nær fremtid.

Biograftur for 2

Som studerende kan det være svært at få råd til alt det sjove. Det handler som oftest om at holde hovedet oven vande de første år. Derfor er det en rigtig god gave at give en sjov og hyggelig aften ude på din regning. Inviter i biografen med alt betalt, og lad din kammerat om at vælge filmen. Så er der lidt at glæde sig til trods en ellers træng økonomi.

Valgfri film (gælder i op til 2 år fra købsdato)
Vælg imellem over 40 forskellige biografer
Inkluderer popcorn og sodavand
Pris: 289 kroner

Gourmetburger for 2

Igen handler det om at give noget at se frem til. Efter måneder med pasta og havregryn, skriger smagsløgene efter noget andet, og så er det guld værd at hive dette gavekort frem og at kunne sætte tænderne i en lækker burger med fritter – endda i rigtig godt selskab.

Vælg imellem mange forskellige spisesteder
Inkluderer burger, fritter og drikkevarer
Pris: 299 kroner

Tivoli årskort eller Tivoli Sølvkort

Med årskort til Tivoli giver du ikke en enkelt god oplevelse at se frem til, men mange gode oplevelser fordelt ud på hele året. Alt fra familieture, til Fredagsrock, julemarkeder og hyggelige gåture i parken. Årskortet er for én person og sølvkortet er for én person + ledsager (som kan være forskellig fra gang til gang).

Årskort giver fri entré til Tivoli i 1 år for én person
Sølvkort giver fri entré til Tivoli i 1 år for én person + ledsager
Pris: 350 eller 700 kroner

Indflyttergave til parret der netop er flyttet sammen

Er der tale om et par, der har valgt at slå pjalterne sammen, er der formentlig allerede rigeligt med grydeskeer i skufferne og glas i skabene. Til gengæld skal parret nu til at skifte stadie fra nyforelskede til samboende og til at møde hverdagen som par. Derfor er det en rigtig god gave at give dem noget at lave sammen.

En god bøf for 2

Når der går lidt for meget hverdag i den, kan det være rart at sige farvel til indkøb, madlavning og opvask og i stedet trække i det pæne tøj og nyde en aften ude med en god, velstegt bøf, et lækkert glas rødvin og ingen opvask.

Vælg imellem mange forskellige spisesteder
Nogle steder er vin eller kaffe inkluderet
Pris: 499 kroner

Salsa for par

Giv parret noget sjovt og udfordrende at lave sammen med en salsalektion. God musik, pænt tøj og lidt sensuel vrikken er vejen frem. Og hvem ved – måske er det grundlaget for en fælles hobby, som de kan dyrke i fremtiden.

Én lektion af 50 minutter
Enelektion af professionel danselærer kun for parret
Pris: 499 kroner

Indflyttergave til familien der har alt

En familie med børn, der flytter i noget større, har som regel ikke brug for noget. Måske ønsker de sig noget helt specifikt og dyrt porcelæn, men højst sandsynligt vil de bare have en undskyldning for at samle familie og venner omkring spisebordet til lidt lækker mad. Flytningen skal dog alligevel fejres med en god gave.

Inspiration til aftensmaden hos Katrine Trier

Som familie er én af de helt store udfordringer at finde på aftensmaden. Det kører typisk i en rumle af spaghetti med kødsovs, frikadeller og wok. Det skal helst kunne laves med et barn på armen, og det må endelig ikke tage for lang tid. Giv familien lidt tiltrængt inspiration med et aftensmadskursus.

Varer 2,5 time
Inspiration til 5 nye hverdagsretter
Pris: 395 kroner per person

Bondegårdstur for hele familien

Forældrene ønsker sig måske ikke andet end at se dig til deres middag, men noget skal de have i indflyttergave, og der kan det være rigtig fint at fokusere på børnene og familien som helhed. Med dette gavekort giver du en hyggelig dag på Smidstrup Farmen, hvor der er mulighed for at køre traktor, fodre dyr, ride på ponyer og ellers bare nusse, lege og hygge.

Gælder for 2 børn og 2 voksne
Foregår på Smidstrup Farmen i Nordsjælland
Pris: 300 kroner

Go High på Kragerup Gods

Her giver du en sjov og udfordrende dag for hele familien, der sammen skal igennem en række sjove udfordringer i trætoppene. Go High består af seks baner med i alt 175 forskellige udfordringer og en svævebane på hele 3,5 kilometer, så der er noget for enhver. Det hele foregår i 28 meters højde.

Fri adgang i parkens åbningstid
Inklusive instruktion og udstyr
Pris: 109 – 309 kroner per person (afhængigt af alder)