Konfirmationsgaver

Find inspiration til konfirmationsgaver og sammenlign priser fra forskellige udbydere af gavekort til konfirmationsgaver.

Forår er lig med konfirmationer. Unge mennesker i pænt tøj, der skal være midtpunkt for den hidtil største fest i deres liv. Nerverne sidder helt sikkert uden på tøjet, og noget af dét, der virkelig bliver set frem til, er det overdådige gavebord. Et gavebord, der for de fleste langt overgår fødselsdage og juleaftener.

Skal du snart til konfirmation, vil du sikkert gerne finde en rigtig god gave. Mange konfirmander ønsker sig enten dyr elektronik, rejser eller tilskud i form af kontanter. Det er ikke særlig kreativt, og det kan være kedeligt at komme med en flad kuvert. Rækker budgettet ikke til rejsen eller den nye computer, kan du i stedet give en gaveboks til en oplevelse. Det er en gave, der ikke skal byttes, og som konfirmanden kan glæde sig til at bruge på et tidspunkt, der passer ind i kalenderen. Her på siden kan du blive inspireret til gode konfirmationsoplevelser.

Kør Gokart

Lad konfirmanden glæde sig til en sjov dag med fart over feltet, når der skal køres gokart. Kørslen foregår hos Racehall Aarhus, som er Europas største indendørs gokartbane. Det er såre simpelt, da der ikke er noget, der hedder gear. Det er bare gaspedalen i bund og tungen lige i munden, og så handler det ellers om at komme først over målstregen.

Vælg mellem 10, 30 og 60 minutters kørsel
1000 meter lang og 13 meter bred bane
Pris: fra 120 kroner per person

The Killing Room

Har konfirmanden en detektiv i maven, eller er han vild med gyserfilm? Så skal han en tur i The Killing Room. Oplevelsen gælder for 4 personer (minimum 1 voksen) over 12 år, der sammen bliver spærret inde i et mørkt rum af en seriemorder. I får at vide, at I kun har 1 time til at slippe ud, ellers … Der skal tænkes hurtigt og kreativt i kampen mod uret på ægte gysermanér.

1 times gys og udfordring
Finder sted i København
Pris: 800 kroner (for 4 personer)

Tivoli Årskort

Med dette gavekort giver du ikke en enkelt oplevelse at se frem til. Du giver et helt års oplevelser at se frem til. Konfirmanden får fri entre til Tivoli i et helt år, hvilket ikke kun giver mulighed for at mærke stemningen og at gå en smuk tur, men også for at prøve forlystelser til en lav pris per tur, at opleve Fredagsrock og at få gode tilbud på restaurantbesøg.

Gælder i et helt år
Mulighed for at komme gratis til Fredagsrock
Pris: 350 kroner

Kør ræs på Segway på Langeland

Du har formentlig set turguider køre rundt på segways inde i byen, men vidste du, at de også kan bruges til at køre ræs? De kan faktisk køre med en pæn hastighed, og så kræver det lidt snilde at lære dem at kende uden at stå på rumpen. Med et gavekort til segway giver du en sjov oplevelse, som konfirmanden kan glæde sig til.

Kørsel på en 17.000 m2 stor bane
Varer 30 minutter (mulighed for tilkøb af ekstra tid)
Pris: 175 kroner per person

Prøv Virtual Reality hos Limitless

Er konfirmanden lidt af en elektroniknørd, vil han elske denne gave, hvor han får mulighed for at prøve at spille via et sæt virtual reality briller, som bringer ham helt ind midt i spillet. I kan vælge imellem en lang række spil i forskellige genre, og I kan spille helt op til 5 personer samtidig, så det er en perfekt gave at slå sig sammen om, hvis I for eksempel er et hold venner, der skal til samme konfirmation.

25 minutters spilletid
Mange forskellige spil at vælge imellem
Pris: 175 kroner per person

Tandemspring hos Dropzone Denmark

Er der budgetteret med et lidt større beløb til konfirmationsgaven, er dette den ultimative bedste af slagsen, hvis konfirmanden da er til den modige side. Her er der mulighed for frit fald med op til 200 km/t for derefter at svæve hen over landskabet med en stor udfoldet faldskærm over hovedet. Der er selvfølgelig helt styr på sikkerheden, og det er en erfaren instruktør, der står for selve springet.

Tandemspring inklusive diplom
1 minuts frit fald efterfulgt af 5 minutters svæven i faldskærm
Pris: 1.649 kroner

Klatring i København

Giv konfirmanden en sjov og udfordrende dag i Blocs & Walls i København, hvor I sammen kan få sved på panden og smil på læben på de 15 meter høje klatrevægge. Udfordrer hinanden og se, hvem der kan komme højst eller klatre længst på tid. Eller øv bare jeres klatreteknik med hjælp fra de dygtige instruktører.

Varer 2 timer
Leje af udstyr er inklusive
Pris: 350 kroner per person

Sport & Fun

Er du ikke helt sikker på, hvad konfirmanden egentlig helst vil opleve, kan du spille sikkert og give et Sport & Fun gavekort, hvor der er fri mulighed for at vælge imellem mere end 65 forskellige sjove oplevelser, som kan benyttes af 2 – 4 personer. Konfirmanden kan for eksempel vælge at køre gokart, bowle, tage i tivoli eller noget andet sjovt. Det er den perfekte konfirmationsgave.

Vælg mellem over 65 sjove oplevelser
Gælder for 2 – 4 personer
Pris: 549 kroner

Pak gaven spændende ind

Fælles for gaveboksene her på siden er, at de kan bruges i op til 2 år, så der er god tid til at planlægge og få brugt gavekortet. Ydermere pakkes de flot ind, så du selv slipper for det. Alligevel kan det dog netop til en konfirmation være sjovt at gøre lidt ekstra ud af indpakningen. Det kan for eksempel være ledetråde om, hvad I sammen skal opleve i form af en planche med billeder eller små hints i en æske. Der er masser af muligheder og ved at gøre lidt ekstra ud af indpakningen, viser du også, at gaven er gennemtænkt og købt med kærlighed og formål.