10 sjove oplevelser for par

Når man er på udkig efter en sjov oplevelse for par, er der et hav af muligheder. Vi har samlet nogle af de sjoveste her, for at du kan finde inspiration til jeres næste date eller fødselsdagsgave.

Har man lige mødt en ny flirt, eller skal man finde gaven til ens udkårne, er mulighederne for oplevelsesgaver nærmest utallige. Denne lille guide har samlet et udpluk fra de forskellige kategorier for at give dig inspiration til jeres næste date eller romantiske weekend.

1. Heldags eventyr på indlandsisen

Hvis man er outdoor menneske, eller bare vil komme lidt væk fra vante omgivelser og opleve grønlands fantastiske natur, så har man her muligheden for at komme afsted med denne oplevelsesgave. Turen går til Kangerlussuaq hvor man bliver fragtet ud på den smukke indlandsis hvor man vil se det smukke landskab, krystalblå hav og overdådige natur.

2. Urban high roping

Efter man er fastspændt med sikkerhedsudstyr og gennemgået teknikken af en instruktør, er I overladt til jer selv. I Skal igennem en forhindringsbane i intet mindre end 50 meters højde i den gamle B&W bygning i København. Normalt kender man denne form for forhindringsbane fra naturen, hvor man svæver fra træ til træ. Her er det i industrielle omgivelser, men det gør sandelig ikke turen mindre spændende og udfordrende.

3.Luftballon for to

Var det noget med en champagne picnic i 500 meters højde? Oplev Danmark ovenfra i rolige og ikke mindst smukke omgivelser, på en date I nok sent vil glemme. Der er naturligvis en pilot med, så I kan koncentrer om at nyde den fantastiske udsigt og det magiske øjeblik. Hvis man er til denne ekstraordinære date, skal man til Roskilde/Ringsted området tæt på København eller Silkeborg hvis man bor i Jylland.

4. Salsa for to

En dygtig danselærer tager jer indenfor i det latinamerikanske danse univers, hvor i prøver jeres salsa evner af. Dette er en anderledes, sjov og sensuel måde at være sammen på hvor man kommer helt tæt på hinanden. Der er garanti for latter, gløde kinder, sensuel dans og en uforglemmelig stund, når I får denne private salsa undervisning.

5. Romantisk slotsophold

Kom ud på et af Danmarks mange slotte, i overdådige omgivelser. Der er en række at vælge imellem, så I vælger jeres foretrukne. I vil blive budt velkommen til jeres elegante værelse af personalet, hvor der vil blive serveret eftermiddagskaffe. Herefter kan I gå en tur i slotsparken og nyde de smukke omgivelser. Der vil desuden blive serveret en lækker tre-retters menu om aftenen.

6. Segway cruise i København

Vær turist i eget land, på denne sjove og anderledes date på segway i København. Se de gamle dele af København og bliv klog på byens historie i denne 40 minutter lange tur, hvor man får styrket sin balance og får masser af frisk luft. Inden turen får man et grundigt kursus i at betjene det tohjulede elektriske køretøj. Om man er ung eller gammel, spiller ingen rolle, man skal dog min. være 16 år gammel.

7.Cocktail kursus

Lær at lave lækre cocktails med din date. I dette 3-timers kursus lærer I at lave cocktails fra bunden, med en gennemgang af cocktailens historie og forskellige indgidienser og fremgangsmåder. Lad bilen stå hjemme og lad dette være starten på en sjov aften, kurset indeholder nemlig 5 cocktails pr. person.

8. VIP helikopterflyvning

Kom op og se Danmark foroven i smuk panoramaudsigt med en tur for jer to i helikopter. Hvis baghaven er stor nok, er der mulighed for at blive hentet og bragt til døren, så mulighederne er mange. Kom på en uforglemmelig date hvor du er med til at bestemme ruten.

9. Motorcross for to

Kør igennem voldgrave, skarpe sving og stejle bakker med denne lidt alternative, men sjove form for date. En instruktør vil gå køretøjet igennem og sætte jer ud på banen, her efter skal der køres ræs. Der er garanti for adrenalin og sjove stunder ude på kørebanen.

10. Flyboard

Et flyboard kan bedst beskrives som en form for skateboard på vandet. Ens fødder bliver fastspændt på bordet som sprøjter vand ud under dig, hvilket kan få dig op i 8 meters højde. Nybegyndere får dog et board som “kun” kan få dig op i 4 meter. Kom ud på en uforglemmelig tur på vandet med din udkårne med en tur på flyboard.