Gave til far

Find gaver til far og sammenlign priser fra forskellige udbyderes af gavekort til far.

Leder du efter en gave til din far, er du kommet til det rigtige sted. Her på siden har vi samlet de bedste udbydere af oplevelsesgaver, og du kan finde inspiration til den gave, der er helt perfekt til netop din far, og som er inden for dit budget.

Derfor skal du give din far en oplevelse i gave

Fordelen ved at give et oplevelsesgavekort er, at du giver en oplevelse, som I enten kan dele, eller som din far kan nyde godt af på egen hånd. En oplevelse bliver til et minde, som din far kan tænke tilbage på og tale om mange år frem i tiden. Her risikerer du desuden ikke at købe den forkerte størrelse, den forkerte farve eller den forkerte duft. En oplevelse kan altid bruges, og den kan bruges på en dag, din far selv vælger.

Ølsmagning for 2

Overrask din far med en unik øloplevelse for 2, hvor I kan tage af sted sammen. Der er mulighed for at vælge imellem en lang række forskellige bryghuse i hele Danmark. Udvalget af øl varierer, afhængigt af hvor I vælger at tage hen. Giv en skøn og hyggelig dag med ølsmagning og god stemning.

Gælder for 2 personer
Vælg imellem 45 forskellige bryghuse
Pris: 349 kroner

Superman gavekortet

Ved du ikke helt hvilken oplevelse, din far helst vil prøve, eller vil du bare gerne give ham medbestemmelse, er Superman gavekortet en rigtig god mulighed. Her kan han frit vælge imellem over 50 forskellige oplevelser for 1 eller 2 personer. Der kan vælges alt fra Funballz og Lazergames til barbering, romsmagning eller Superligafodbold.

Gælder for 1 eller 2 personer
Vælg imellem mere end 50 forskellige oplevelser
Pris: 449 kroner

Motorsport gavekortet

Med dette gavekort giver du din far en oplevelse med fart over feltet, vind i håret og adrenalin i blodet. Men han får helt selv lov at vælge, hvordan han helst vil udfordres. Skal det være i en helikopter, en sportsvogn, en speedbåd, eller noget helt andet? Gavekortet gælder for 1 eller 2 personer, afhængigt af den valgte oplevelse.

Gælder for 1 eller 2 personer
Vælg imellem 20 forskellige oplevelser
Pris: 899 kroner

Watercast – mand over bord

Giv din far en sjov, udfordrende og våd oplevelse med én af Frøkorpsets spændende øvelser. Lad din far lege elitesoldat for en dag, send ham ombord på en Ribbåd i høj fart og lad ham kaste sig selv i vandet – hvis han da tør. Der er garanti for en vild oplevelse under sikre og ordnede forhold, hvor din far eller I begge kan få lov at udfordre jer selv og hinanden.

Varer cirka 1 time
3 – 4 watercasts
Maksimumvægt: 110 kilo
Inkluderer lån af udstyr
Pris: 600 kroner per person

Golf ved Himmelbjerget

Spiller din far golf, eller skal han have lov at prøve det, kan du give ham et gavekort til en af landets nyeste og smukkeste golfbaner. Banen består af en 9 hullers pay and play bane og en 18 hullers par 71 bane. Valget afhænger af, om din far er nybegynder, eller om han i forvejen er medlem af en golfklub.

Adgang til 9 eller 18 hullers bane
Eksklusive udstyr
Mulighed for en forfriskning på den irske pub efterfølgende
Pris: 400 kroner per person

Kørekort til kampvogn

Lad din far føle sig som en rigtig mand, når han i én af militærets 41,5 tons tunge kampvogne bliver sluppet fri på en rigtig ”mande-legeplads”. Der er tale om en russisk T55 med 12 cylindre, der er hele 9 meter lang – et rigtigt muskelbundt. Din far får lov at boltre sig i 30 minutter på egen hånd efter sikkerhedsinstruktionerne. Det er muligt at vælge at køre over og totalsmadre en personbil som tillæg, hvilket er prikken over i’et på en fantastisk og vild oplevelse.

30 minutters kørsel i en T55
Tilskuere kan køre med for et gebyr på 300 kroner
Mulighed for tilkøb af totalsmadring af bil
Finder sted cirka 1 time fra Berlin
Pris: 1.695 kroner

Undervandsjagt – Østjylland

Uanset, om din far går på jagt, om han fisker, eller om han bare skal udfordres, bør du overveje at give ham en undervandsjagt med harpun. Her vil han blive undervist i at jage under vand med alt det rigtige udstyr. Det er en afslappende og spændende oplevelse, hvor han får lov at mærke og udfordre sig selv.

Varer cirka 6 timer
Udstyr er inkluderet
Foregår sommer og efterår
Pris: 399 kroner per person

Prøv flyboard

Giv din far en oplevelse af at flyve over vandet med dette populære gavekort. Fødderne fastspændes på et board, og en kæmpe slange med jetdysser et tilsluttet en vandscooter, der tillader dig at flyve 2 – 8 meter over vandets overflade. Her er der garanti for store grin og et adrenalinkick – og måske en smuttur under vandet, hvis balancen ikke holder.

Varer cirka 1 time
15 – 20 minutters flyvetid
Inklusive leje af udstyr
Pris: 899 kroner per person

Bøf og Bernaisekursus hos Meyers Madhus

De fleste mænd elsker en god, mør bøf med en tyk og velsmagende bearnaisesauce til. Med Meyers madkursus kan din far lære at lave det selv. Efter kurset vil han være i stand til at stege den perfekte bøf, lave de sprødeste fritter og kreere en velsmagende, cremet bernaise helt fra bunden. Måltidet nydes med resten af holdet og et godt glas rødvin efterfølgende.

Varer 1,5 time
Finder sted i København
Opskrifter kan tages med hjem
Pris: 599 kroner per person

Bliv også inspireret af andre oplevelsesgaver til din far her: gave til ham.