Oplevelsesgaver til ham

Oplevelsesgaver bliver mere og mere populære i Danmark. Det er den perfekte gave til manden der har alt. Mangler du f. eks. en gave til din mand, kæreste, far, søn eller gode ven, er en oplevelsesgave et oplagt valg.

Der findes et stort udvalg af forskellige oplevelsesgaver til ham, så uanset hvem du gerne vil glæde, kan du med sikkerhed finde noget der vil falde i hans smag. Det gode ved oplevelsesgaver er, at han vil huske gaven bedre end en materiel ting.

Gavekort til ham

Du kan vælge mellem mange forskellige oplevelser, der er ideelle til ham, og du kan altid finde en oplevelsesgave der passer til ham, du gerne vil glæde. Nogle af de mest populære kategorier, indenfor gode gaver til ham er:

  • Smagsoplevelser
  • Vilde oplevelser
  • Kurser
  • Kulturelle oplevelser
  • Ophold med en han holder af

Smagsoplevelser

Smagsoplevelser er nogle af de mest købte gavekort. Der findes forskellige gavekort til gourmetoplevelser, hvor han kan smage på noget han godt kan lide, samtidig med han får noget viden om det han spiser eller drikker. Ofte kan han tage en ledsager med, så han kan dele smagsoplevelsen med en anden.

Du kan f. eks. kan du købe et gavekort til ølsmagning, det egner sig både til ølentusiasten, men også til ham der elsker en god øl, uden at være den store øl-kender. Ud over ølsmagning kan du også købe gavekort til f. eks. vin, whiskey – eller chokoladesmagning. Du kan altså nemt finde en smagsoplevelse, uanset om ham du gerne vil glæde elsker en god øl eller et godt glas vin.

Du kan også vælge et af de klassiske ”Cafébesøg for 2”, eller en ”God bøf for 2”, hvor din modtager kan dele oplevelsen med en kæreste eller god ven. En madoplevelse er altid en god gave, som alle mænd bliver glade for. Vejen til en mands kærlighed går som bekendt gennem maven.

Vilde oplevelser

Vilde oplevelser som gavekort er særligt populære. De vilde oplevelser giver dig mulighed for at give ham en gave, som han med sikkerhed altid vil huske. Du kan vælge mellem flere forskellige gavekort, som vil give din modtager et adrenalinkick.

Nogle af de mest attraktive vilde oplevelser til ham er at få en prøvetur i en hurtig bil. Det er den perfekte gave for alle med hang til fart, og du kan vælge mellem mange forskellige biler, f. eks. Lamborghini Gallardo, Audi R8 eller Ferrari 360. Du kan både vælge en hvor modtageren selv er chauffør, eller hvor han prøver at være Co-driver i en ægte racerbil. Det sidste koster lidt mindre. Du kan også finde mange oplevelser i og på vandet. Det kan f. eks. være at dykke med hajer, en tur i en speed båd eller prøve forskellige former for surfing.

Som det sidste, inden for de vilde oplevelser, skal der nævnes alle oplevelserne i luften. Det er lige fra svæveflyvning, faldskærmsudspring til at prøve paraglidning. Ud over dem, kan du også købe gavekort til en helikoptertur over København eller en tur i luftballon. Selvom mange af de vilde oplevelser lyder dyre, kan du nemt finde et godt gavekort til en vild oplevelse for omkring 200-500 kroner. Det kan f. eks. være:Prøve SvæveflyvningBridgewalking over LillebæltBodyflight i vindtunnelCo-driver i verdens hurtigste muskelbilPrøve windsurfing

Kulturelle oplevelser

En kulturel oplevelse er også en god gaveidé til ham. Du kan f. eks. købe et gavekort til Den Blå Planet eller Tivoli hvor du giver ham mulighed for, at dele oplevelsen med nogle andre. Du kan vælge mellem flere forskellige gavekort til f. eks. Tivoli, nogle af dem inkluderer turpas, mens andre gavekort giver entré til op til 4 personer.

En af de mest klassiske gavekort til ham er en biograftur for to. Det er altid en populær gave som passer til alle, da han selv kan vælge hvilken film han gerne vil se. Han har også mulighed for at tage en god ven eller en kæreste med, som han kan dele oplevelsen med. Nogle biografgavekort er inklusiv mad før filmen, hvor du giver ham du gerne vil glæde en ultimativ hyggeaften.

Prøv noget nyt

Oplevelser hvor han kan prøve noget, han aldrig har prøvet før er også en god gaveidé. Du kan købe hvor han kan prøve banecykling, klatring eller få et kursus i surfing. Der findes også flere forskellige madkurser. Det kan f. eks. være et kursus i at lave sushi, et baristakursus eller en aften hvor han kan lære at brygge sin egen øl.

Ophold med en han holder af

Som det sidste kan du købe et gavekort til et ophold med en han holder af. Ophold er nogle af mest populære gavekort, fordi det giver din modtager et afbræk i hverdagen, og hvem vil ikke gerne have det engang i mellem?

Du kan selv vælge hvad der skal være vægt på i det ophold du gerne vil købe, skal det helst være et sted uden for Danmark, f. eks. en weekendtur til New York med fart på, eller skal det være et stille og roligt sted i Danmark, med mulighed for at slappe helt af. Du kan købe gavekort til mange forskellige steder i Danmark, det kan f. eks. være til Dronninglund Slot eller Norsminde kro.

Når du skal vælge et ophold, til ham du gerne vil glæde, er det en god idé at tænke over om der skal være fokus på mad, golf eller romantik. Nogle ophold tilbyder gourmetmad, mens andre har store wellness områder, til det romantiske ophold. Du kan også købe et gavekort til et golfophold, hvor god mad og afslapning kombineres med et par dages golfspil.

Sådan vælger du gaven til ham

Det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige oplevelsesgavekort til ham, og ikke mindst vælge hvilket gavekort du gerne vil glæde ham med.

Jo bedre du kender ham du gerne vil købe et gavekort til, jo nemmere bliver det selvfølgelig også. Men ud over det er det også en god idé at tænke over om han helst vil have et gavekort til en oplevelse han kan dele med en anden. De fleste kan godt lide at dele gode minder, med en eller flere de holder af.

Svær beslutning?

Hvis du ikke kan vælge mellem de mange forskellige gavekort, kan du også vælge at købe et hvor han selv kan vælge mellem flere forskellige. Nogle udbydere af oplevelsesgavekort sælger nemlig gavekort hvor der er op til 100 forskellige oplevelser, så kan han helt selv vælge hvilken oplevelse han gerne vil bruge gavekortet på.