Gave til mor

Find gaver til mor og sammenlign priser fra forskellige udbyderes af gavekort til mor.

Din mor hører til blandt verdens sødeste kvinder. Hun har båret dig i maven i ni måneder, hun har passet og plejet dig som lille, og hun har støttet dig og haft din ryg gennem hele din opvækst. Udover det, er hun formentlig bare helt fantastisk, og derfor fortjener hun en gave udover det sædvanlige. Giv hende en god oplevelse, der enten har til formål at forkæle, at bringe smil på læben eller at være rammerne om en hyggelig dag sammen. Lad dig inspirere her på siden og find den gave, der passer perfekt til netop din mor.

Champagne og macaronsmagning i København

Giv din mor en vaskeægte fransk oplevelse i København med boblende champagne i glasset, søde macarons med krydret og salt fyld af for eksempel foie gras, røget laks og gedeost. Det hele foregår hos Frédéric Terrible & Vinarium, der er værter for lækker mad og autentisk stemning.

Varer 2 timer
Smagning af 5 champagner
Indeholder både søde og salte macarons
Pris: 240 kroner per person

Hot Coconut Kropsbehandling hos Arndal

Trænger din mor til en god omgang forkælelse, skal hun have et gavekort til en kropsbehandling hos Arndal i København. Alle råvarer, der bruges, er økologiske, og din mor svæver uden tvivl derfra med en afslappende følelse af velvære i hele kroppen.

Behandlingen varer 55 minutter
Inkluderer fuld kropsmassage, hovedbundsmassage, bodyscrub og bodywrap
Pris: 900 kroner

Blomsterkursus på Saltoftehus med Countryside break

Uanset, om din mor har grønne fingre, bare elsker blomster eller er helt ekstremt kreativ, vil hun elske dette blomsterkursus, hvor hun lærer at sammensætte blomster og farver til de smukkeste buketter og dekorationer. Perfekt inden den runde fødselsdag eller bryllupsdagen, så hun har det bedste udgangspunkt for selv at stå for blomsterdekorationerne på den store dag.

Varer 4 timer
Inkluderer alle materialer
Inkluderer kaffe eller te og tapasanretning med vin
Pris: 799 kroner per person

Miniferie for 2

Trænger din mor til en pause fra hverdagen, kan du give hende en miniferie for 2, som hun enten kan nyde med dig eller din far. Gavekortet kan bruges på en masse hoteller og kroer rundt om i landet og inkluderer 2 overnatninger, en lækker middag og morgenbuffet begge morgener.

Inkluderer 2 overnatninger, 1 middag og 2 x morgenbuffet for 2 personer
Vælg imellem mange forskellige overnatningssteder
Pris: 1.499 kroner

Chokoladekursus

Giv din mor muligheden for at lære at lave uimodståelig fyldt chokolade. Det er en win-win, da der formentlig vil være lækkerier som dessert i fremtiden. Din mor lærer om de forskellige typer af chokolade, at temperere og at fremstille lækkert fyld – og der er selvfølgelig rigeligt med smagsprøver undervejs.

Varer 3 timer
Alle materialer og ingredienser er inkluderet
Pris: 450 kroner per person

Ridetur til Vesterhavet

Red din mor som barn eller ung – og taler hun om, at hun savner det? Så bør du overveje at give hende en tur på hesteryg ved Vesterhavet på søde islandske heste. Lad hende mærke de gyngende bevægelser, duften af hest og den storslåede udsigt fra strandkanten.

Varer 1,5 time
Kræver rideerfaring
Udstyr er inkluderet
Maksimumvægt: 100 kilo
Pris: 575 kroner

Café Gavekortet

Tag din mor med ud at spise noget lækker mad i hyggelige omgivelser og sæt rammerne for en dejlig dag med gode snakke. Café gavekortet kan bruges på rigtige mange cafeer over hele landet, og I bestemmer selv menuen. Kan bruges både til frokost og aften, og madudvalget varierer fra sted til sted.

Kan bruges på 85 forskellige cafeer
Gælder for 2 personer
Pris: 349 kroner

Spa & Wellness for 2

Trænger du og din mor til en hyggelig dag i forkælelsens tegn? Så er dette gavekort helt perfekt. I kan frit vælge imellem 35 spa- og wellnesscentre i hele landet, og behandlingerne være alt fra ansigtsbehandlinger til massage, kropspeeling og meget mere. Der er garanti for en dejlig og afslappende dag i rare omgivelser.

Gælder for 2 personer
Vælge imellem 35 forskellige spa- og wellnesscentre
Pris: 1.149 kroner

3 – 4 dages storbydrømme

Rækker budgettet til en lidt større gave, kan du overraske din mor med en tur til en europæisk storby, der byder på rige muligheder for kulturelle og historiske oplevelser, shopping og afslapning. Med gavekortet kan I vælge imellem en lang række hoteller over hele Europa. I får 2 – 3 overnatninger inklusive morgenmad, afhængigt af det valgte sted.

2 eller 3 overnatninger i europæisk storby
Vælg imellem 95 hoteller
Inkluderer morgenmad
Pris: 2.349 kroner

Rapelling med Nordvest Safari

Kan din mor godt klare en udfordring, så tag hende med på rapelling. Ned til Limfjorden står en 42 meter høj kornsilo, som byder på en enestående udsigt. Nyd den et øjeblik og tag så turen ned. Ikke af trapperne, men ved rapelling langs siloens side. Der er garanti for adrenalin i blodet og sved på panden, men også en helt unik oplevelse.

Rapelling fra 37 meters højde
Inkluderer sikkerhedsudstyr
Maksimumvægt: 120 kilo
Pris: 249 kroner per person

Du kender din mor bedst

Hvilken gave, du bør købe til din mor, afhænger af hendes personlighed. Er hun kreativ? Er hun spontan? Nyder hun en god madoplevelse? Eller foretrækker hun en omgang lækker massage? Du kender hende bedst, og hvis du tænker over, hvad hun ville blive gladest for at få, har du sikkert allerede svaret på, hvad du skal give. Indimellem kan det dog være lige så fint at overraske med noget uventet eller at udfordre en lille smule – så længe det er inden for din mors grænser.

Se endnu flere forslag til gode oplevelsesgaver til din mor her: gave til hende.