Oplevelsesgaver til hende

Oplevelsesgaver er de seneste år blevet meget populære i Danmark. Flere og flere vælger at give en oplevelse i gave i stedet for en materiel ting, der sandsynligvis bare ender med at stå og samle støv. I stedet kan en oplevelse som gave, give modtageren et minde for livet.

Der findes et stort marked for forskellige oplevelsesgaver til hende. Det kan være, du mangler en gave til din mor, datter, kæreste, hustru eller veninde. Et gavekort til en oplevelse glæder de fleste kvinder, da der findes så mange forskellige kan du altid finde noget, der passer til hende du gerne vil glæde.

Gode gaveideer til hende

En oplevelsesgave er på mange måder den ultimative gave til hende, der har alt. De fleste bliver glade for at for muligheden for at få et lille afbræk fra hverdagen med en oplevelse.

Uanset hvem du skal finde en gave til, kan du finde en oplevelsesgave der vil glæde hende. Nogle af de mest købte oplevelsesgaver til hende er:

  • Madoplevelser
  • Wellnessophold
  • Kurser
  • Vilde oplevelser
  • Kulturelle besøg

Madoplevelser

En madoplevelse er altid en god gave, som mange kvinder blive glade for. Nogle af de mest købte gavekort til kvinder, er eksempelvis cafébesøg for 2, eller en romantisk aften på en restaurant med 3-retters menu. Her giver du modtageren mulighed for at tage en med, så hun kan dele oplevelsen med sin bedre halvdel.

Du kan også købe oplevelsesgaver med mere fokus på at smage forskellig mad eller drikkelse. Der findes f. eks. øl, vin- eller chokoladesmagning, hvor modtageren får en fantastisk smagsoplevelse.

Kurser

Hvorfor ikke give en oplevelse, der giver din modtager mulighed for at lære noget nyt? Du kan købe forskellige kurser, der giver mulighed for at prøve noget helt nyt, eller måske blive bedre eller få ny inspiration til dagligdagen.

Der er forskellige kurser inden for madlavning. Du kan give din modtager mulighed for at komme på sushi-, pizza-, hotdog- eller bagekursus. Kender du en der er vild med det franske køkken, kan du også overraske hende med en kokkeskole i det franske hjørne, eller macaronkursus med en fransk dessertkok.

Men der findes ikke kun kurser inden for madlavning. Hvis din modtager får og gemmer på et indre talent, kan du sende hende på billedkunstkursus eller sangtime med en professionel sanglærer. Et andet populært kursus er også at give et dansekursus i gave til et par, hvor du f. eks. kan vælge salsa eller tango.

Wellnessophold

En anden fantastisk oplevelsesgave til hende, er selvfølgelig et wellness – eller spaophold. Det er de færreste, der siger nej til en dag eller et ophold med forkælelse og afslappelse. Du kan vælge mellem mange forskellige ophold og finde det der passer lige til hende, du gerne vil glæde.

Der findes wellness, hvor det er en enkel massage, ansigtsbehandling eller det populære bad med Garra Rufa fisk, der er en fantastisk hudbehandling.

Du kan også vælge at give et længere ophold i gave, hvis du ønsker at forkæle hende lidt ekstra. Der findes mange forskellige spa eller wellnessophold. Du kan både finde nogle ved små steder hvor stille afslapning er i fokus, men der er også gavekort til større wellness centre, hvor der er mulighed for massage, spabad og meget mere.

Nogle wellnessophold har også mad inkluderet, og det er på den måde også kombineret med en madoplevelse. Wellness gaverne er den perfekte måde at give en pause i hverdagen til din modtager.

Vilde oplevelser

Du kan også overraske hende med at give en lidt vildere oplevelsesgave. Du kan både købe oplevelser, der med sikkerhed giver et vildt adrenalinkick, men der findes også nogle mere stille og rolige oplevelser der stadig vil være et minde for livet.

De vilde oplevelser er et af de områder, hvor der er flest at vælge imellem. Det kan være alt fra helikoptertur, køretur i en Ferrari til bridgewalking over Lillebælt. Mange populære oplevelser foregår også i og på vandet. Det kan f. eks. være at prøve windsurfing, dykke eller komme på sælsafari.

Selvom mange af de vilde oplevelser lyder dyre, kan du sagtens finde en oplevelse der vil give et adrenalinkick til 200-500 kroner. Eksempler på en god gave inden for den prisklasse til hende kunne være:

  • Prøve klatring
  • Svæveflyvning
  • Forskellige former for surfing
  • Bridgewalking over Lillebælt
  • Bodyflight i vindtunnel

Vær opmærksom på, at nogle af de vilde oplevelser er en aldersbegrænsning oftest hvor deltageren skal være fyldt 18 år.

Kulturelle besøg

Slutteligt kan du købe forskellige kulturelle oplevelser som en god gave til hende. En kulturel gave kunne være en tur i tivoli eller på Den Blå Planet. En anden mulighed er at købe gavekort til en rundvisning i New Yorks gader med en dansk talende guide.

Sidst men ikke mindst findes der også den klassiske ”en tur i biografen for 2”, som kan bruges som gave til alle lejligheder.

Sådan vælger du en god gave til hende

Når du skal vælge hvilken oplevelsesgave du gerne vil give i gave, er der meget at overveje. Det handler selvfølgelig om at kende hende du gerne vil glæde bedst muligt. Jo bedre du kender hende, jo nemmere er det at finde en gave, der vil falde lige i hendes smag, og som hun med sikkerhed vil blive glad for.

Tænk også over om du gerne vil give et gavekort, hvor hun kan dele oplevelsen med en anden. Mange nyder at dele et minde for livet med en de holder af.

Svært ved at vælge?
Har du svært ved at vælge lige præcis hvilken gave du gerne vil købe? Du kan også vælge at lade din modtager vælge. Du kan nemlig købe en oplevelsesgaver, hvor der er flere at vælge imellem, så hun selv kan vælge hvilken oplevelse hun allerhelst vil bruge gavekortet på.